Va-Con je građevinarska firma iz Karlovca sa projektima diljem Hrvatske.

Portfolio stranica za Melanie, Makeup Artist iz Austrije.

Specijalizirani tvrtka za područje konstrukcije ventilacijskih sustava montaže i demontaže transportnih sustava i strojeva.

Stranica za kupnju postojećih i izradu vlastitih neon znakova vlastitog dizajna. Preko 1000 postojećih artikala, aplikacija za izradu svog znaka online ili mogućnost uploada vlastitog dizajna.

Hrvatska tvrtka specijalizirana za montažu industrijske mehanike i industrijske elektrike.

Webshop za prirodnu mirisnu kozmetiku s aromaterapeutskim učinkom.

LIMA je Hrvatska tvrtka koja se bavi proizvodnjom strojeva i alata za limarsku industriju, a njihovi strojevi su u preko 50 država svijeta na 5 kontinenata.

Ana Marčac je kreatorica Nutriobalanc-a. Certificirani je nutricionist, terapeut biorezonatne metode te Access Bars® facilitator.

Tvrtka REM Solutions bavi se raznolikom proizvodnjom, obradom, montažom i demontažom metalnih proizvoda i poluproizvoda u industrijskom i energetskom području na području cijele Europe.

Nino Ćosić je odvjetnik koji djeluje na području grada Zagreba i okolice. Za njegove usluge izrađena je stranica i logo.

PVC Team je tvrtka koja se bavi postavljanjem PVC stolarije i protuprovalnih vrata sa sjedištem u Karlovcu.

Dario se bavi zabilježavanjem i produkcijom za mnoge najvažnijeg dana života. Zabilježava emocije i pretvara ih u film, ovo je njegov portfolio.

Otvoren u svibnju 2013., Gallo & Galetti novi je i uzbudljiv odgovor na modernu talijansku kuhinju u Corku, Irskoj. Dizajn je baziran na stilu talijanske tradicionalne kuhinje sa modernim elementima.

Stranica i logo napravljen za Taxi radnog područja na Murteru. Osim taksi službe nude i usluge transfera sa zračnih luka te izleta, te je stranica tako i strukturirana.

Izrada web stranice i loga. InovaDR je javna ustanova za poticanje lokalnog razvoja iz Duga Rese pokraj Karlovca.

XRIV je web stranica napravljena za projekt XRIV Token infinity vault. Crypto valuta sa sistemom “Staking and Holding”.

Akademija američkog nogometa za mladež Regine u Kanadi. Cilje je pružiti priliku mladim za uspjeh u sportu

24Kupi je webshop posvećen proizvodima koji pomažu učenicima i studentima da lakše prolaze ispite.

Coliseum je kako kažu “Jedini pravi obiteljski restoran na istočnoj strani” Regine u Kanadi. Grčko-talijanska-kanadska kuhinja je najpoznatija po posluživanju obitelji i ugostiteljstvu i to radeveć 35 godina.

Online Hai je online agencija iz Beča, Austrija.

Claudia Prkna je psihologinja, trenerica i utemeljiteljica Choosing Hapiness-a, a ovo je njezina osobna web stranica na kojoj možete saznati više o osobnom rastu i procesu odabira sreće.

TK Weldit Pro je tvrtka koja se bavi proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova.

Kompresori Frick je web stranica za e-trgovinu njemačke tvrtke “Compressor Frick” koja se širi na hrvatsko tržište.

Bratstvo Sv. Mihovila je udruga iz Karlovca za izradu srednjovjekovne opreme i organizaciju sajma vlastelinstva na kojem oživljaju srednjovjekovni život i običaje.

Brand empire production je agencija za video produkciju i marketing, s pozadinom e-trgovine. Izrađuju viral reklame za proizvode i usluge.

jos niste odlucili striboss
Još Niste odlučili?
Ne brinite, prve konzultacije su potpuno besplatne, kao i procjena cijene projekta. Obratite se sa povjerenjem.