Dakle, imate web stranicu. svaka čast! To je sjajan način da dođete do novih kupaca i proširite glas o svom poslovanju. Ali kako vaša web stranica raste i mijenja se, postaje važno ažurirati je i održavati. Trebate li platiti održavanje web stranice ili to možete učiniti sami?
WordPress je daleko najpopularnija web platforma na svijetu, s prijavljenih 60% tržišnog udjela. Ali što ga čini tako popularnim? Je li to doista najbolja opcija za vašu web stranicu? U ovom ćemo članku pogledati prednosti i nedostatke WordPressa i pomoći vam da odlučite je li to prava platforma za vas.
Odabir web dizajna uvelike utječe na to kako ljudi percipiraju vaše poslovanje. Web je izravna linija za tržište do vaših potencijalnih i postojećih kupaca, stoga ima smisla ozbiljno razmisliti o svojoj web stranici. A ako ste jedan od onih nesretnih poduzetnika koji misle da je Facebook stranica dovoljna, razmislite ponovno. Web stranica je prvi dojam koji će potencijalni kupci imati o vašoj tvrtki, a vi želite da taj dojam bude dobar.